Assessorament trail running

Assessorament tècnic per a trail runners

T’oferim l’assessorament tècnic necessari per a que assoleixis els teus objectius esportius com a corredore de trail..

Aquests són els serveis que t’oferim:

  • Planifiquem el teus entrenaments, ja sigui semestralment o setmanalment, de forma que cada dia sabràs què et toca fer d’entrenament. Aconseguiràs, d’una forma metódica, una millora substancial del teu rendiment esportiu i minimitzaràs el temps dedicat a l’entrenament, gràcies a l’eficiència del nostre mètode.
  • Realitzem entrenaments dirigits en grup.
  • Fem reconeixements de recorreguts de curses en grup.
  • Et convidem a tests de material de reconegudes marques.
  • T’ajudem a preparar una travessa, des de l’itinerari i les etapes fins a triar el material necessari.
  • T’ajudem a preparar una cursa, des d’establir l’estratègia que millor s’adapti a les teves qualitats, fins a triar quin és el material més adient per tu.
  • T’ajudem a triar la suplementació nutricional per afrontar amb èxit els teus reptes.

Truca’ns sense compromís en horari de 9h a 19h al 666713871, per Whatsapp al mateix número, o per correu electrònic a info@espaitrail.com.

Opinions dels nostres esportistes

GISELA CARRIÓN_01

L’ésser humà és un animal competitiu amb si mateix i amb els altres. D’acord que la competició és quelcom natural, però el que no ho és, són les ganes, la constància i el sentiment respecte allò que fem i en el medi el qual ho fem. Crec que això últim és el que he après i continu aprenent d’Espai Trail. Poder formar part d’una gran família no té preu; aquesta és la culpable del meu somriure.

Gisela Carrión

JORDI BERNAT

L’objectiu per a aquest 2017 era poder intentar acabar un dels principals objectius d’un corredor d’ultraresistència, unes 100 milles, així que em vaig posar en contacte amb els responsables d’Espai Trail i el meu gran amic Xevi, amb el qual jo sabia que amb la seva experiència i bons consells ho aconseguiríem. ..

Per circumstància alienes a nosaltres no hem pogut aconseguir el nostre repte però a estat un gran any amb molt boniques experiències i grans carreres amb molt bons resultats. Per això em sento super agraït de poder formar part d’aquesta gran família … ESPAI TRAIL…

Jordi Bernat

toni mataro

El que buscava quan vaig contactar amb l’assessorament d’Espai Trail era poder afrontar amb solvència els reptes que hem proposava amb les curses de muntanya. El que he trobat ha estat un entrenament personalitzat a les necessitats quotidianes ( horaris de feina, vida personal, compromisos excepcionals…) amb un seguiment setmanal que ha acabat sent una relació d’amistat i poder formar part d’aquesta gran família on he conegut a persones excepcionals tot fent entrenaments conjunts.

Toni Mataró

jon_onandia

Por qué entreno con Espai trail ?

Buena pregunta con fácil respuesta. Por que son serios, por que tienen criterio, por que saben lo que hacen ,y sobre todo, por que por encima de las marcas o las pruebas están las personas. Siempre de buenas maneras, respetando la montaña y siempre de buen humor.

En un segundo plano diría que los entrenos son duros pero amenos, que en el fondo es lo que todos queremos no?

Jon Onandía

jordi romeu

Tot just ara fa un any que vaig confiar el meu entrenament a Espai Trail. Havia vist que altres corredors ho havien fet i obtenien bons resultats, per això vaig decidir provar. Recordo que acabava de fer la MdM i havia acabat destrossat, i ja estava pensant amb la UT Montseny de l’abril seguent i m’havia de preparar algú si volia acabar-la… Vaig seguir els entrenaments al peu de la lletra i els resultats van aparèixer. He tingut un tracte de “puta mare” i molt proper. I res, segueixo entrenant, millorant i el més important… amb nous reptes junt a Espai Trail !

Jordi Romeu

JORDI PARETAS

Vaig contactar amb Espai Trail, perquè després d’haver complert els meus objectius, ja no vaig tornar a tenir la mateixa força de voluntat i motivació que tenia.

El fet de posar-me en mans d’Espai Trail m’ha permès retrobar-me altre cop amb aquest sentiments i ganes!

Jordi Paretas

Espai Trail SL

info@espaitrail.com

+34 666 71 38 71